Blogit 17.10.2013

Tiedot avoimista työpaikoista hukassa?

Olemme saaneet uusista verkkosivuista runsaasti palautetta. Osa kehuvaa ja kiittävää, osa kriittistä.

Eniten on ihmetelty sitä, miten avoimet työpaikat uusilla sivuilla löytää. Tämä on ymmärrettävää, sillä hyvin suuri osa sivuston liikenteestä ohjautuu juuri avointen työpaikkojen listaukseen.

Avoimet työpaikat ovat kirjautumisen takana, jäsensivuilla. Helpoiten sinne pääset klikkaamalla ”jäsenelle” -tekstiä etusivulla.

Kirjautumisen jälkeen pääset jäsensivuille, jossa avointen työpaikkojen listaus on näkyvissä. Uusimpana ilmoitettu näkyy ensimmäisenä. Täydellisen listauksen näet klikkaamalla ”kaikki avoimet työpaikat”. Palvelutasossa ei ole tapahtunut muutosta ainakaan huonompaa, vaikka sivujen ulkoasu on muuttunut.

Yksikin sivuille eksynyt ja tietoa vaille jäänyt jäsen on liikaa. Kaikkia on pystyttyvä palvelemaan. Jäsensivuille on kuitenkin jo kirjautunut yli 2300 jäsentä, mikä on merkittävä määrä. Unohtuneita salasanoja on myös palautettu runsaasti.

Toivomme että sivustosta muodostuu aidosti käyttökelpoinen jäsenviestinnän työkalu. Siksi palautetta – anonyymiä ja nimellä annettua – otetaan mielihyvin vastaan jatkossakin.

Lisää artikkeleita

Kaikki blogit