Koulutukset ja Tapahtumat 14.5.2024

Yrittäjän Luontoilta: Myötätunto

Yrittäjän Luontoilta: Myötätunto

Mikä todella saa ihmiset puhaltamaan yhteen hiileen? Mikä loppupeleissä ratkaisee sen, mikä tiimi ja talo pääsevät parhaaseen pitkän kaaren saavutukseen?

Yritysmaailmassa on liian vähän pureuduttu ihmisen syvimpään merkityksellisyyden kokemuksen lähteeseen: toinen toistemme inhimilliseen kohtaamiseen, myötätuntoon.

Suomen Ekonomit, Tekniikan Akateemiset ja lakipalveluyritys Fondia järjestävät yhteistyössä Yrittäjän Luontoillan, jossa alojensa huiput herättelevät keskustelua myötätunnosta ja sen tietoisesta hyödyntämisestä työelämässä. Myötätuntotaidoilla voidaan luoda hyvinvoinnin ja laadukkaamman vuorovaikutuksen lisäksi jopa parempaa tulosta yrityksille.  

Illan aikana pohditaan myötätuntoa erityisesti yrittäjän näkökulmasta. Iltahuipentuu avoimeen keskusteluun, jonka aikana yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Kysymyksiä voi lähettää etukäteen ilmoittautumislomakkeen kautta.

LiveStream-lähetys alkaa keskiviikkona 13.11.2019 klo 18:00. Lakimiesliiton jäsenet ovat tervetulleita seuraamaan striimausta.

Ilmoittaudu tästä>>

Osallistu keskusteluun Twitterissä hashtagilla #yrittajanluontoilta

Illan puhujat

Anne Birgitta Pessi, CoPassion

Anne Birgitta Pessi, TT, dos., on lumoutunut ihmisten kohtaamisen, myötätunnon ja merkityksellisyyden teemoista. Pessi on kansainvälinen tutkija ja innostava, erittäin pidetty luennoitsija ja alustaja, joka työskentelee professorina Helsingin yliopistossa sekä vierailee säännöllisesti tutkijana mm. Stanfordin ja Bostonin yliopistoissa. Hän on Suomessa tunnettu mm. lukuisien yritysten tutkija-puhujana sekä kirjasta Myötätunnon mullistava voima sekä CoPassion-tutkimushankkeen johtajana.

Tanja Lappi, työterveyspsykologi, Heltti

Tanja on yksi Heltin perustajista ja toimii Heltissä hyvinvointipalveluiden eteenpäin viejänä. Hän on intohimoinen nukkumisen ja liikunnan puolesta puhuja, ja vapaa-ajan inhohimot kohdistuvat vaihdellen päiväuniin ja treenaamiseen. Oletko ikinä pohtinut, miten lisätä omaa energiaa ymmärtämällä itsemyötätunnon merkityksen? Tai miten itsemyötätuntoa oikein saisi lisää? Tanjan avulla pääset miettimään myös, mitä tekemistä myötätunnolla on jaksamisen tai uupumisen kanssa?

Saana Tyni, siistijä, perustaja ja toimitusjohtaja, Koti Puhtaaksi Oy

Saana on halunnut yrittäjäuransa alusta saakka nostaa siivousalan arvostusta ja ravistella perinteisiä rakenteita. Koti Puhtaaksi Oy valittiinkin Great Place to Work kilpailussa Suomen parhaaksi työpaikaksi ja Euroopan parhaaksi siivousalan työpaikaksi vuonna 2019! Saana kertoo, että työntekijöiden arvostaminen ja tyytyväisyys on heidän prioriteetti numero yksi. Hän uskoo, että tyytyväiset työntekijät tekevät hyvää työtä ja se näkyy heti asiakastyytyväisyydessä. Saanan kanssa pääsemmekin pohtimaan, miten myötätunto näkyy johtamisessa?

Lauri Salovaara

Lauri Salovaara on ollut yli 20 vuotta mukana viihdebisneksessä, toiminut 11 vuotta yrittäjänä, perustanut kolme yritystä; lopettanut yhden, myynyt yhden, isännöi yhtä ja suunnittelee seuraavien firmojen perustamista. Kesällä 2016 hän säväytti Radio Suomipopin Lauri Salovaara & Menestyjät keskustelusarjassa, joka ylitti uutiskynnyksen useissa valtakunnallisissa medioissa, poiki hänelle puhuttelun, potkuilla uhkaamisen ja hirvittävän määrän posiitivista palautetta. Tänään hän isännöi erilaisia tapahtumia ja sparraa yrityksiä pienistä suuriin suosituissa ’poskille läpsimis’ -tilaisuuksissaan.

Lisää uutisia

Kaikki uutiset