Koulutukset ja Tapahtumat 27.5.2024

Työyhteisön ja oman henkisen työhyvinvoinnin kehittäminen / Esihenkilö- ja johtajaverkosto

Työyhteisön ja oman henkisen työhyvinvoinnin kehittäminen /

Esihenkilö- ja johtajaverkosto

HUOM: Verkoston tapaaminen järjestetään etäyhteydellä. Jos tilanne on toukokuussa toinen, niin järjestämme mahdollisuuden osallistua tilaisuuteen myös Ylähuoneella.

Mistä henkinen työhyvinvointi koostuu ja miten me voimme vaikuttaa oman ja työyhteisön kokemaan työhyvinvointiin? 

Aamun tavoitteet: 

 • Ymmärtää henkisen työhyvinvoinnin perusteet – Mitä ovat työn imu, työn tuunaaminen ja palveleva johtajuus?
 • Saada suosituksia ja vinkkejä omaan arkeen henkisen työhyvinvoinnin kehittämiseksi.
 • Tiedostaa oman henkisen työhyvinvoinnin tila.
 • Saada käsitys, miten voimme ehkäistä ennalta uupumusta ja burnouteja.

Osallistujat tekevät arvion omasta henkisen työhyvinvoinnin tilasta ennen tilaisuutta Emooterin palvelua hyödyntäen. Osallistuja saa Emooterin palvelussa lyhyen henkilökohtaisen palautteen omasta henkisestä työhyvinvoinnista. Tuloksista koostetaan tilaisuuteen yhteenveto ja raportti. Keskustelemme anonymisoidun raportin johtopäätökset yhdessä. Lopuksi pohdimme ja työstämme pienryhmissä kunkin arkeen soveltuvat keinot oman tilanteen kehittämiseksi. 

Ohjelma ja aikataulu

klo 8-8:30 verkostoituminen (ja aamupala)

klo 8:30-10:00 asiaosuus

Kouluttajana toimii Teemu Jäntti, Co-Founder, Biz Development, Emooter Oy.

Hän on kokenut strategian, muutosjohtamisen, palveluliiketoiminnan ja henkisen työhyvinvoinnin ammattilainen. Hänellä on kokemusta niin laajoista strategia- ja neuvotteluprosesseista kuin myös satojen henkilöiden asiantuntijaorganisaation johtamisesta sekä kehittämisestä. Nyt 2020-luvulla hänen missionsa on auttaa asiantuntijaorganisaatioita seuraamaan ja kehittämään henkistä työhyvinvointia, koska uupumus ja burnoutit lisääntyvät liian nopeaa tahtia. Emooter on palvelu/sovellus, jonka avulla organisaatio ja asiantuntijat voivat tieteellisesti tutkitulla tavalla seurata säännöllisesti omaa henkistä työhyvinvointiaan sekä saavat itselle kohdistettuja vinkkejä ja suosituksia. Tieteellisesti tutkittu tieto on paketoitu moderniin ja helppokäyttöiseen sovellukseen. Emooter tukee asiantuntijoita ja organisaatioita uupumuksen ja burnoutin ennalta ehkäisyssä. Uskomme, että ihmiset voivat olla tyytyväisiä ja onnellisia sekä samaan aikaan tuottavampia työssään. Teemu Jäntti on toinen Emooterin perustajista. jantti_teemu.jpg (80 KB)

Tilaisuudessa käytetään yhteyden luomiseen Zoom-webinaarijärjestelmää. Zoom-tapahtumamme suojaamiseksi niihin kirjaudutaan salasanalla. Emme myöskään koskaan käsittele Zoomissa arkaluontoisia tietoja.

Voit tutustua oheisesta linkistä lyhyeen Zoom-opastukseen, Zoom – Joining a Meeting.

Zoom toimii myös mobiililaittessa: voit ladata ZOOM Cloud Meetings-sovelluksen, joka mahdollistaa Zoom-kokouksiin osallistumisen mobiililaitteellasi. Löydät sovelluksen Google Play-kaupasta sekä Applen Storesta.

Vinkkejä osallistumiseen

 • Tarvitset tilaisuuteen liittyäksesi Meeting ID:n ja salasanan
 • Osallistu mieluiten Chrome-selaimella, koska se on todettu tällä hetkellä varmimmaksi (ääni ja kuva ”kestävät”)
 • Huomioi, että jos olet estänyt ponnahdusikkunat, niin se saattaa estää Zoomin käytön selainversiossa.
 • Klikkaa saamaasi Zoom-linkkiä, niin pääset kirjautumaan selaimella tai halutessasi asentamaan Zoomin vaatiman lisäosan työpöytäsovellusta varten. Tule paikalle n. 20 min. ennen tapaamista, niin pääset tekemään tekniset tarkistukset (ääni ja kuva).
 • Varaa viereesi myös kännykkäsi tai tablettisi, sillä jos et pääse tapaamiseen tietokoneella, niin muilla mobiililaitteilla se yleensä onnistuu. Huomioi kuitenkin mobiililaitteen käytössä, että verkkoympäristön tekniset ominaisuudet ei usein toimi yhtä hyvin kuin tietokoneella.
 • Varaa viereesi myös kynä ja paperia muistiinpanoja varten.
 • Käytä mieluiten kuulokemikrofoniyhdistelmää ja valitse rauhallinen tila, jos mahdollista. Osallistumiskokemuksesi on silloin miellyttävämpi.
 • Mukava tuoli, virkistävä juoma sekä syötävä tekee osallistumiskokemuksestasi vieläkin mukavamman.
 • Ota mukaasi myös virtuaalista kärsivällisyyttä, sillä sitä tarvitaan aina verkkovälitteisessä osallistumisessa. Olemme kaikki nyt uuden edessä ja opettelemme käyttämään erilaisia järjestelmiä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tapahtumaan 8.5.klo 14:00 mennessä.

Lisää uutisia

Kaikki uutiset