Koulutukset ja Tapahtumat 14.5.2024

Työsuhteen tärpit -webinaarisarja nuorille osa 3/3: Työaikalain soveltaminen asiantuntijatyöhön

Työaikalain soveltaminen asiantuntijatyöhön

(Työsuhteen tärpit -webinaarisarja nuorille osa 3/3)

Webinaari on siirretty äkillisen esteen vuoksi alkuperäisestä ajankohdasta 15.5. uuteen ajankohtaan 22.5. Jos ilmoittauduit 15.5. pidettävään webinaariin, ilmoittauduthan uudelleen tämän sivun alalaidasta (edellinen ilmoittautuminen ei siirry automaattisesti). 

Työsuhteen tärpit -webinaarisarja on tietopaketti työlainsäädännön perusteista ja se on suunnattu erityisesti vastavalmistuneille juristeille ja opiskelunsa loppuvaiheessa oleville. Syvennymme työsopimuksen laatimiseen, työsuhteen ehtoihin, vuosilomalain perusteisiin sekä työaikalain soveltamiseen asiantuntijatyössä.

Sarjan kolmannessa osassa käymme läpi työaikalain pääpiirteitä ja sen soveltumista juristin työhön.

juristit-3.jpg (46 KB)

Kouluttajina toimivat Juristiliiton työ- ja virkasuhdejuristit Moa Fanta ja Maria Färkkilä sekä neuvottelupäällikkö Petteri Kivelä.

Tutustu kolmiosaisen webinaarisarjan kaikkiin osiin: 

Voit osallistua koko webinaarisarjaan tai haluamiisi osioihin. Jokaiseen osaan ilmoittaudutaan erikseen. Ilmoittautuminen Työaikalain soveltaminen asiantuntijatyöhön -webinaariin päättyy 19.5. klo 16.

Koulutus järjestetään Zoom-alustalla. Kouluttajille voi lähettää ennakkokysymyksiä ilmoittautumislomakkeessa. Osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä myös webinaarin aikana.

Tervetuloa mukaan!

 

Lisää uutisia

Kaikki uutiset