Koulutukset ja Tapahtumat 14.5.2024

Työnhaun verkkovalmennus (jatkuva ilmoittautuminen)

Työnhaun verkkovalmennus

Työnhaun verkkovalmennuksen tavoitteena on antaa sinulle ajantasaista tietoa ja työkaluja työnhakusi tueksi.

Verkkokoulutus koostuu pohjamateriaaleista ja niihin liittyvistä tehtävistä, sekä omasta oppimispäiväkirjasta. Valmennuksessa ei ole varsinaista aloituspäivämäärää, vaan valmennus on auki non-stop -periatteella. Voit aloittaa tehtävät heti, kun saat linkin alustalle.

Valmennuksessa opit uusia näkökulmia työhakemuksen, cv ja LinkedIn-profiilin työstämiseen sekä saat vinkkejä työhaastatteluun valmistautumiseen. Osana valmennusta on myös osioita, joissa voit pohtia omaa osaamistasi sekä sen sanoittamista. Kurssi vie sinua eteenpäin tehtävien, coachaavan reflektoinnin ja osallistujien yhteisen keskustelun kautta. Järjestämme myös uravalmentajan tapaamisen kyselytuntina Zoom:ssa torstaina 20. elokuuta klo 15.00.

Verkkovalmennus on itsenäisesti suoritettava valmennus, jossa on neljä osaa. Valmennuksen osat ovat:

1) Osaaminen näkyväksi
2) Työnhaun dokumentit
3) Työnhaku
4) Työhaastattelu.

Jokaisessa osassa on lukumateriaalia (vai pohjamateriaalia) kyseiseen aiheeseen, materiaaliin liittyviä tehtäviä sekä itsearviointia.

Koulutus tehdään itsenäisesti ja se sisältää sekä itse tehtäviä osioita, että yhteistä (anonyymia) keskustelua muiden kanssa. Jos haluat tehtävät ja ajatuksesi talteen, kopioi ne itsellesi. Alusta on auki elokuun loppuun saakka.

Järjestämme yhden uravalmentajan tapaamisen kyselytuntina Zoom:ssa. Voit silloin kysellä tai kommentoida itseäsi pohdituttavia tämän kurssin aiheista ja keskustella halutessasi chat:n kautta teemasta myös halutessasi muiden osallistujien kanssa.

Yhteisessä keskustelussa ja reflektoinnissa luodaan uutta osaamista; kohtelethan muita arvostavasti ja ystävällisesti.

Oivalluksen iloa!

Ilmoittautuminen on auki non-stop -periatteella 17.8.2020 asti; ilmoittaudu mukaan, ja työtila on käytettävissäsi halutessasi elokuun loppuun saakka.

Lisää uutisia

Kaikki uutiset