Koulutukset ja Tapahtumat 27.5.2024

Työnhakuveturi: Onnistu video- ja etähaastattelussa! Webinaari

Työnhakuveturi: Onnistu video- ja etähaastattelussa! Webinaari

Kevät 2020 on tuonut mukanaan video- ja erityisesti uutena käytänteenä etähaastattelut. Monelle työnhakijalle työhaastattelu etänä on uutta, varsinkin silloin, kun koko rekrytointiprosessi hoidetaan virtuaalityökaluilla. Erilaisten verkkotyökalujen käyttö läpi koko rekrytointiprosessin on uusi normi ja haastatteluihin voidaan yhdistää esimerkiksi kotona tehtäviä soveltuvuusarviointitehtäviä. Teknologia mahdollistaa kaiken tämän, oletko sinä valmis?

Webinaarissa tuomme esille tyypillisiä haastattelukysymyksiä ja tilanteita, joita video- ja etähaastatteluissa saattaa tulla vastaan. Opit, mitä sinun kannattaa huomioida, kun saat kutsun ja valmistaudut tai video- tai etähaastatteluun. Webinaarin jälkeen tarjoamme sinulle halutessasi mahdollisuuden harjoitella videohaastattelua.

Webinaarissa käymme läpi:

  • Miten tehdä erottuva videovastaus?
  • Mitä sinulta odotetaan etähaastattelussa?
  • Mitä erityisesti kannattaa huomioida video ja -etähaastattelussa?
  • Vinkkejä siihen, miten varmistat jatkoon pääsyn rekrytointiprosessissa

Valmentajinasi toimivat Suomen Ekonomien uravalmentaja Nina Juhava ja Loimun urapalvelupäällikkö Suvi Liikkanen. Webinaarin moderaattorina toimii projektipäällikkö Päivi Korhonen Työnhakuveturista.

Nina Juhavalla on pitkä kokemus rekrytoinnin ja uravalmennuksen parissa. Nina on toiminut seitsemän vuotta Suomen Ekonomien uravalmentajana ja hän on toiminut myös aktiivisesti Työnhakuveturin, Rekryboosterin ja Career Boostin valmentajana. Tästä voit tutustua tarkemmin Ninan taustaan.

Suvi Liikkanen on sparrannut työssään työnhakijoita sekä Loimussa että Työnhakuveturin ja Rekryboosterin puolella. Hän on pyrkinyt hyödyntämään sparraukseen myös erilaisia sähköisiä ja videopohjaisia työkaluja. Voit tutustua tarkemmin Suvin taustaan tästä.

Ilmoittaudu tästä:

https://www.lyyti.in/onnistu_video_ja_etahaastattelussa

Lisää uutisia

Kaikki uutiset