Koulutukset ja Tapahtumat 27.5.2024

Tunnista ja sanoita osaamisesi -verkkovalmennus

Tunnista ja sanoita osaamisesi -verkkovalmennus

Tunnista ja sanoita osaamisesi -verkkovalmennuksen avulla opit tunnistamaan, oivaltamaan ja sanoittamaan omaa osaamistasi. Valmennus tapahtuu verkkoalustalla ja sisältää itsenäistä opiskelua ja monipuolisia harjoituksia.

Voit tehdä tehtäviä itsenäisesti oman aikataulusi mukaan tai varata lisäksi pohdintojesi tueksi henkilökohtaisen keskusteluajan uravalmentajan kanssa (varauskalenteri).

Verkkovalmennuksen jälkeen voit halutessasi jatkaa pohdintoja uravalmennuskeskusteluissa. Valmennuksen avulla pystyt hyödyntämään omaa osaamistasi työnhaussasi tai urasuunnitelmiasi tehdessäsi. 

Valmennukseen sisältyy viisi moduulia, jotka suosittelemme käymään läpi seuraavassa järjestyksessä:

  • Mitä osaaminen on?
  • Muiden tunnistama osaaminen
  • Katse tulevaisuuteen
  • Osaamisen sanoittaminen
  • Mitä seuraavaksi?

Sisältöjä voit käydä läpi omassa tahdissa. Valmennuksen sisällöt ovat heti käytössäsi ilmoittauduttuasi valmennukseen. Kun ilmoittaudut verkkovalmennukseen alla olevan linkin kautta, saat vahvistusviestin mukana ohjeet verkkoalustalle rekisteröitymistä varten. 

Valmennus sulkeutuu 31.12.2022, johon asti sisällöt ovat myös käytössäsi. Muistathan siis ottaa valmennuksesta itsellesi talteen tärkeäksi kokemasi asiat niin voit palata niiden äärelle myöhemminkin.  Valmennukseen osallistumiseen tarvitset vain päätelaitteen ja verkkoyhteyden. Valmennus toimii myös mobiilisti.

Ilmoittautuminen 

Ilmoittautuminen valmennukseen päättyy 30.11.2022

Lisää uutisia

Kaikki uutiset