Koulutukset ja Tapahtumat 27.5.2024

Tukea etätyötä tekeville livechat, osa 3: Muiden johtaminen etänä

Tukea etätyötä tekeville livechat, osa 3: Muiden johtaminen etänä

Koronaviruspandemian vuoksi kotoa käsin työskentelevien määrä on kasvanut huimasti.

Olemme koonneet sinulle pika-avuksi virtuaalisen tukimateriaalin Ensiapua virtuaalityöhön – täsmävinkit työtapoihin ja johtamiseen muutoksessa. Osallistu itseopiskeluun ilmoittautumalla mukaan, saat linkin alustalle (HowSpace) sähköpostiisi.

Materiaalissa käydään läpi etätyötä helpottavia työvälineitä ja käytänteitä, itsensä johtamista etäpäivän aikana sekä muiden motivointia ja etäjohtamisen kulmakiviä. Lisäksi annetaan vinkkejä muutamiin hyvinvointiin liittyviin teemoihin.

Materiaalin osa-alueista pidetään livechat-tapaamisia, joiden aikana lakimies Minna Rahja ja uravalmentaja Heidi Hännikäinen ovat sparraamassa keskustelijoita aiheesta ja pystyt jakamaan ajatuksiasi tai kysymyksiäsi aihepiiriin liittyen.

Teema: Työhyvinvointi ja työelämätaidot

Verkkoalustan livechat aikataulu:
– Virtuaalityöskentelyn tekniset ratkaisut ja käytännöt: 5.5. klo 9-10
– Oman työn johtaminen ja työpäivän suunnittelu: 7.5. klo 9-10
– Muiden johtaminen etänä: 8.5. klo 9-10
– Hyvinvointi virtuaalityössä: 13.5. klo 9-10

Ilmoittautuminen on auki non-stop -periaatteella 13.5. saakka; ilmoittaudu mukaan, ja työtila on käytössäsi kuukauden ajan! Jos olet jo ilmoittautunut verkkovalmennukseen, niin sinun ei tarvitse välttämättä ilmoittautua livechattiin erikseen. Jos haluat lähettää kysymyksiä chattiin etukäteen, niin voit llähettää niitä alla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta.

Lisää uutisia

Kaikki uutiset