Koulutukset ja Tapahtumat 14.5.2024

Terveelliset työajat juristin työssä -webinaari

Hyvinvoivan juristin työaika

Aika: keskiviikko 3.3. 2021 klo. 15.00 –16.30

Paikka: webinaari

Mikä vaikutus pitkillä työajoilla on terveyteen ja suorituskykyyn? Miten tunnistaa ja ennaltaehkäistä liiallinen työkuorma? Mikä avuksi, kun työajat ovat jatkuvasti liian pitkät?

Näihin juristeja askarruttaviin kysymyksiin haemme vastauksia aivotutkija Minna Huotilaisen kanssa! Syvennymme webinaarissa siihen, millä konkreettisilla keinoilla työkuormaa ja pitkiä työaikoja asiantuntijatyössä voidaan hallita.

Minna Huotilainen on tunnettu professori, aivotutkija ja kouluttaja, joka soveltaa neurotieteen uusimpia löydöksiä erityisesti työelämän kehittämiseen. Huotilainen yhdistää tutkimuksissaan monitieteisesti kognitiotiedettä, kasvatustiedettä ja psykologiaa. Huotilainen on tunnettu taidoistaan kansantajuistaa tieteellistä tietoa työhyvinvoinnin kehittämiseksi.

Huotilainen on palkittu Helsingin yliopiston J.V. Snellman -tiedonjulkistamispalkinnolla. Hän on ollut kirjoittamassa lukuisia tietokirjoja, kuten Tunne aivosi, Aivot työssä, Keskittymiskyvyn elvytysopas, Näin aivot oppivat ja Uuden ajan muistikirja.

minnahuotilainen.jpg (49 KB)

Webinaari järjestetään Zoom-alustalla ja se on maksuton Lakimiesliiton jäsenille.

Ilmoittautuminen päättyy 2.3. klo 16.00.

Lämpimästi tervetuloa webinaariin!

 

Lisää uutisia

Kaikki uutiset