Koulutukset ja Tapahtumat 27.5.2024

SAKKE 2022!

SAKKE 2022 on vihdoin täällä!

SAKKE on Lakimiesliiton ja oikkariainejärjestöjen suurin yhteinen tapahtuma, joka kokoaa huikeat 250 oikkaria samaan kaupunkiin viettämään upeaa viikonloppua.

Tänä vuonna SAKKE järjestetään Tampereella, 23-25.9.2022

Lipunmyynti aukeaa 22.8.2022 klo 12. Lipun hinta on 169e ja liput myydään yksittäin.

Huom! Justuksen, Stadgan ja Codexin lipunmyynti tapahtuu näiden ainejärjestöjen omien järjestelmien kautta. Ota näissä tapauksissa yhteyttä omaan ainejärjestöösi ja varmista paikkasi SAKKEssa!

Mitä SAKKE-lippuun sisältyy?

Lipun hintaan sisältyy matkat, majoitus aamupaloineen, paljon järjestettyä ohjelmaa ja iltajuhlan ruuat drinkkilippuineen.

Ohjelma

Tarjoamme matkat viikonloppukaupunkiin oman ainejärjestösi paikkakunnalta. Matkat tapahtuvat yhteiskuljetuksena junalla tai linja-autolla.

Viikonlopun yöpyminen on järjestetty Ilves-hotellissa, josta löytyy lauantaille ja sunnuntaille myös aamupalabuffet SAKKElaisten nautittavaksi.

Perjantai starttaa Tampereella tervetulotilaisuudella, jonka jälkeen etenemme rastikierrokselle. Innokkaat SAKKElaiset voivat jatkaa iltaa perjantaina yhteisillä omakustanteisilla jatkoilla.

SAKKEn perinteiset excut toteutetaan tänä vuonna Ilves-hotellin kokoustiloissa, joissa pääsemme kuulemaan useita mielenkiintoisia luentoja alamme yrityksiltä. Tilaisuudessa on hyvä mahdollisuus päästä kurkkaamaan tämän hetken työelämään, esittää kysymyksiä ja tutustua vieraileviin yrityksiin. Päivän taukojen aikana SAKKEilijat ehtivät omakustanteisesti tutustua Tampereeseen, käydä lounaalla ja virkistäytyä iltaa varten.

Lauantai huipentuu iltajuhlaan, varaathan siis siistit vaatteet mukaan! Iltajuhlassa tarjoamme maukkaan illallisen ja tietenkin virkistävää juotavaa. Viikonloppuun sisältyy kisailua, jonka voittajat päästään julistamaan lauantai-iltana. Juhlapaikassa on mahdollista jatkaa iltaa vapaamuotoisissa merkeissä pitkälle yöhön!

Sunnuntaina aamupalan ja hotellin luovuttamisen jälkeen on edelleen aikaa kurkata Tampereen nähtävyyksiä, ennen kuin ainejärjestöjen yhteiset kuljetukset takaisin kotipaikkakunnille lähtevät.

 

Lipunmyynti aukeaa Pykälän, Artiklan, Lexin ja Judican osalta tälle sivulle. Seuraathan tätä tapahtumasivua ja somea kuullaksesi lisää tapahtumasta.

Ainejärjestöille on varattu osallistujakiintiöt. Osallistujat tarkistetaan, joten valitsethan oikean kiintiön. Osto on sitova. Huomaathan, että lipun tietojen muokkaus on mahdollista 4.9. klo 23.59 asti.

Lisätietoja lipunmyynnistä ja tapahtumasta antaa opiskelijakoordinaattorimme:

Tiia Joensuu, opiskelijat@lakimiesliitto.fi

Lisää uutisia

Kaikki uutiset