Koulutukset ja Tapahtumat 27.5.2024

Projektijohtamisen perusteet 2 (itsenäinen kokonaisuus, joka ei vaadi keväällä järjestetyn osion tietoja)

Projektijohtamisen perusteet 2 (itsenäinen kokonaisuus, joka ei vaadi keväällä järjestetyn osion tietoja)

Koulutuksessa Projektijohtamisen perusteet, osa 2 tullaan käsittelemään sitä, miten käynnistettäväksi päätetyn projektin onnistuminen varmistetaan hyvällä suunnittelulla ja sidosryhmien hallinnalla. Koulutus on jatkoa kevätkaudella järjestetylle osiolle, mutta samalla itsenäinen kokonaisuus, mutta samalla itsenäinen kokonaisuus, joka ei vaadi kevään osion tietoja.  

Koulutuksessa tullaan käsittelemään käytännön esimerkein parhaita käytäntöjä erityisesti projektin suunnittelu- ja toteutusvaiheista. Pääteemoja ovat (jo ensimmäisessä osiossa aloitettu) parhaan toteutusmenetelmän tunnistaminen, ketteryyden soveltaminen sekä sidosryhmien ja riskien hallinta.

Ennen koulutusta jokainen osallistuja saa myös Powerpoint-muotoisen, valmiiksi ohjeistetun projektisuunnitelmapohjan (ohjeistuksineen n. 20 sivua), jonka parhaita käyttötapoja koulutuksessa myös avataan. 

Kouluttaja: Teppo Nurminen toimii Suomen Projekti-Instituutin toimitusjohtajana sekä seniorikonsulttina, valmentajana ja projektijohtamisen coachina. Hän on toiminut vuodesta 1996 alkaen eri yhteyksissä projektipäällikkönä ja projektitoiminnan kehittäjänä. Hän on tutkinut ja  kehittänyt varsinkin tuotekehityksen projektihallintaa – ja johtamista, sekä johtanut useita kymmeniä laajoja projektikokonaisuuksia kansainvälisessä yhteistyöympäristössä. Erityisesti hän on perehtynyt ihmisten johtamisen kysymyksiin. 

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 1.10.2019.

 

Lisää uutisia

Kaikki uutiset