Koulutukset ja Tapahtumat 14.5.2024

Peruttu: Lakimiesliiton kyselytunti Teemana: miten koronatilanne vaikuttaa työsuhteeseeni?

Lakimiesliiton kyselytunti

Teemana: Miten koronatilanne vaikuttaa työsuhteeseeni?

Koronatilanne on muuttanut väliaikaisesti työlainsäädäntöä ja sillä on ollut vaikutuksia myös juristien työhön ja työsuhteisiin. Lakimiesliiton kyselytunnilla saat vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin koronatilanteen vaikutuksista työsuhteeseesi. Kyselytunti koostuu asiantuntijoidemme alustuksesta ja kysymysosiosta.

Tarkemmat teemat rakennetaan etukäteen tulleiden kysymysten pohjalta, joten laitathan sinua mietityttäviä kysymyksiä ilmoittautumisen yhteydessä tulemaan viimeistään 3.5. Kysymyksesi voivat koskea esimerkiksi yt-neuvotteluita, työsuhteen irtisanomista tai purkua tai vaikka vuosilomia.

Ohjelma:

klo 9:00 Tietoisku

klo 9:45 Tilaisuus päättyy

Jäsenten kysymyksiin vastaamassa Lakimiesliiton asiantuntijat.

Tilaisuutta moderoi uravalmentaja Heidi Hännikäinen.

Tilaisuudessa käytetään yhteyden luomiseen Zoom-webinaarijärjestelmää. Voit tutustua oheisesta linkistä lyhyeen Zoom-opastukseen, Zoom – Joining a Meeting.

Zoom toimii myös mobiililaittessa: voit ladata ZOOM Cloud Meetings-sovelluksen, joka mahdollistaa Zoom-kokouksiin osallistumisen mobiililaitteellasi. Löydät sovelluksen Google Play-kaupasta sekä Applen Storesta. 

Zoom-tapahtumamme suojaamiseksi niihin kirjaudutaan salasanalla. Emme myöskään koskaan käsittele Zoomissa arkaluontoisia tietoja.

Vinkkejä osallistumiseen

  • Tarvitset tilaisuuteen liittyäksesi Meeting ID:n ja salasanan
  • Osallistu mieluiten Chrome-selaimella, koska se on todettu tällä hetkellä varmimmaksi (ääni ja kuva ”kestävät”)
  • Huomioi, että jos olet estänyt ponnahdusikkunat, niin se saattaa estää Zoomin käytön selainversiossa.
  • Klikkaa saamaasi Zoom-linkkiä, niin pääset kirjautumaan selaimella tai halutessasi asentamaan Zoomin vaatiman lisäosan työpöytäsovellusta varten. Tule paikalle n. 20 min. ennen tapaamista, niin pääset tekemään tekniset tarkistukset (ääni ja kuva).
  • Varaa viereesi myös kännykkäsi tai tablettisi, sillä jos et pääse tapaamiseen tietokoneella, niin muilla mobiililaitteilla se yleensä onnistuu. Huomioi kuitenkin mobiililaitteen käytössä, että verkkoympäristön tekniset ominaisuudet ei usein toimi yhtä hyvin kuin tietokoneella.
  • Varaa viereesi myös kynä ja paperia muistiinpanoja varten.
  • Käytä mieluiten kuulokemikrofoniyhdistelmää ja valitse rauhallinen tila, jos mahdollista. Osallistumiskokemuksesi on silloin miellyttävämpi.
  • Mukava tuoli, virkistävä juoma sekä syötävä tekee osallistumiskokemuksestasi vieläkin mukavamman.
  • Ota mukaasi myös virtuaalista kärsivällisyyttä, sillä sitä tarvitaan aina verkkovälitteisessä osallistumisessa. Olemme kaikki nyt uuden edessä ja opettelemme käyttämään erilaisia järjestelmiä.

Ilmoittaudu tilaisuuteen 3.5. mennessä. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki sekä kirjautumiseen vaadittava salasana sähköpostitse ennen webinaaria. Jos et ole saanut linkkiä, niin kannattaa tarkistaa myös roskaposti.

Lisää uutisia

Kaikki uutiset