Koulutukset ja Tapahtumat 14.5.2024

OTTY ry:n koulutus: Työnhakuveturi – Työnhakijan itsevarmuuden kehittäminen

OTTY ry:n koulutus: Työnhakuveturi-webinaari – Aiheena työnhakijan itsevarmuuden kehittäminen

Webinaarin järjestää Omaehtoisen Työllistymisen Tuki OTTY ry:n ja se on osa Työnhakuveturi-koulutuksia. Työnhakuveturi-koulutusten tavoitteena on kehittää korkeakoulutettujen työnhakuvalmiuksia. Koulutus on maksuton Lakimiesliiton jäsenille.

Työnhaussa, työhaastatteluissa ja työelämässä itsevarmuudella ja ihmissuhdetaidoilla on merkityksellinen rooli. Itsevarmuus ja ihmissuhdetaidot ovat onneksemme harjoiteltavia taitoja. Ihmissuhdetaidoissa ei ole kyse ainoastaan henkilökemioista, vaan periaatteista, jotka jokainen voi oppia. Tule kuulemaan parhaat käytännön vinkit DI Karla Niemisen koulutukseen!

Tässä koulutuksessa opit:

  • miten tehdä vaikutus 
  • miten luoda hyväntuulinen keskustelu
  • miten näyttää oma vakuuttavuutensa
  • miten kehittää itsevarmuutta.

Tervetuloa mukaan!

Lue lisää ja ilmoittaudu tästä

Ihmissuhdetaitokouluttaja & DI Karla Nieminen tietää, miten kehittyä, koska on itse ollut niin huono. Jäänmurtajat-koulutuksissa ihmissuhdetaitojaan ovat vuodesta 2011 kehittäneet jo tuhannet tyytyväiset osallistujat.

Karlan tyyli esittää asiat on innostava, aito ja äärimmäisen käytännöllinen. Jäänmurtajat-blogista vinkkejä on luettu yli 500 000 sivulatauksen verran. 2017 Otavalta ilmestyi erinomaista palautetta saanut kirja “Olet hyvä tyyppi – Opas sujuviin ihmissuhteisiin”, josta on otettu 3. painos. 

Työnhakuveturi tarjoaa maksuttomia työnhakukoulutuksia Uudellamaalla asuville liiton jäsenille

Työnhakuveturi järjestää akavalaisten liittojen jäsenille maksuttomia koulutuksia, joiden tavoitteena on tukea korkeakoulutettujen työnhakuvalmiuksia. Työnhakuveturin koulutuksiin voivat osallistua Uudenmaan alueen Lakimiesliiton jäsenet, jotka etsivät esimies- ja asiantuntijatyötä ja ovat työttömyysuhan alla.

Tilaisuuksien aiheina on mm. oman osaamisen tunnistaminen, työnhakutaitojen parantaminen ja voimavarojen lisääminen työnhaussa. 

Työnhakuveturista voit lukea lisää täältä.

Lisää uutisia

Kaikki uutiset