Koulutukset ja Tapahtumat 18.4.2024

Opiskelijoiden verkkovalmennus: tunnista ja sanoita osaamisesi (jatkuva ilmoittautuminen)

Opiskelijoiden verkkovalmennus: tunnista ja sanoita osaamisesi

Tässä valmennuksessa opit tunnistamaan, oivaltamaan ja sanoittaamaan osaamistasi. Kurssi vie sinua eteenpäin tehtävien, coachaavan reflektoinnin ja osallistujien yhteisen keskustelun kautta. Järjestämme myös uravalmentajan tapaamisen kyselytuntina Zoom:ssa tiistaina 18. elokuuta klo 15.00.

Verkkovalmennus koostuu pohjamateriaaleista ja niihin liittyvistä tehtävistä, sekä omasta oppimispäiväkirjasta. Valmennuksessa ei ole varsinaista aloituspäivämäärää, vaan valmennus on auki non-stop -periatteella. Voit aloittaa tehtävät heti, kun saat linkin alustalle.

Valmennus muodostuu viidestä eri osasta sekä lisämateriaalista. Voit tehdä ne haluamassasi järjestyksessä ja aikataulussa. Suosittelemme kuitenkin tekemään ne tässä esitetyssä järjestyksessä, koska kukin osio tukee seuraavia.

Päivä 1: Mitä osaaminen on?
Päivä 2: Katse tulevaisuuteen
Päivä 3: Muiden tunnistama osaaminen
Päivä 4: Osaamisen sanoittaminen
Päivä 5: Mitä seuraavaksi?
Pohdi ja oivalla: oppimispäiväkirja
Lisämateriaali: Osaamisen profilointi -webinaari
Uravalmentajan tapaaminen tiistaina 18.8.

Valmennus tehdään itsenäisesti ja se sisältää sekä itse tehtäviä osioita, että yhteistä (anonyymia) keskustelua muiden kanssa. Jos haluat tehtävät ja ajatuksesi talteen, kopioi ne itsellesi. Alusta on auki elokuun loppuun saakka.

Järjestämme yhden uravalmentajan tapaamisen kyselytuntina Zoom:ssa. Voit silloin kysellä tai kommentoida itseäsi pohdituttavia tämän kurssin aiheista ja keskustella halutessasi chat:n kautta teemasta myös halutessasi muiden osallistujien kanssa.

Yhteisessä keskustelussa ja reflektoinnissa luodaan uutta osaamista; kohtelethan muita arvostavasti ja ystävällisesti.

Oivalluksen iloa!

Ilmoittautuminen on auki non-stop -periatteella 16.8.2020 asti; ilmoittaudu mukaan, ja työtila on käytettävissäsi halutessasi elokuun loppuun saakka.

Lisää uutisia

Kaikki uutiset