Koulutukset ja Tapahtumat 14.5.2024

Opiskelijoiden työnhakuseminaari osa II: Oman osaamisen tunnistaminen ja sanoittaminen työnhaussa

Opiskelijoiden työnhakuseminaari osa II: Oman osaamisen tunnistaminen ja sanoittaminen työnhaussa

Lakimiesliiton suosittu, oikeustieteen opiskelijoille suunnattu työnhakuseminaari järjestetään uudistettuna virtuaalisesti Zoom –alustalla. Työnhakuseminaari koostuu kolmesta osasta: 1) Työnhaun kanavat: mihin oikkarit työllistyvät? 2) oman osaamisen tunnistaminen ja sanoittaminen työnhaussa sekä 3) työnhaun dokumentit: mitä ottaa huomioon CV:ssä ja hakemuksessa?  

Työnhakuseminaarin toinen osa järjestetään maanantaina 4.10. klo 15-16 Zoomissa. Seminaarissa keskitytään oman osaamisen tunnistamiseen ja sanoittamiseen. Miten omaa osaamistaan kannattaa tuoda esille työnhaussa? Mitä tuoda esille silloin, kun työkokemusta ei vielä ole kertynyt paljoa?

Lakimiesliiton uravalmentaja Heidi Hännikäinen kertoo oman osaamisen merkityksestä työnhaussa sekä vastaa opiskelijoiden esittämiin kysymyksiin aiheesta.

Osallistujilla on mahdollisuus esittää uravalmentajalle kysymyksiä etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä sekä Zoomin chatissa työnhakuseminaarin aikana. 

Huomaathan, että työnhakuseminaaria tukevaa materiaalia löydät Opiskelijoiden työnhaun verkkovalmennuksesta Howspace -alustalta. Voit ilmoittautua mukaan itsenäisesti suoritettavaan työnhaun verkkovalmennukseen täältä. 

Ilmoittautuminen työnhakuseminaarin toiseen osaan on auki sunnuntaihin 3.10. klo 23.59 asti. Saat ilmoittautumisen vahvistusviestin yhteydessä osallistumislinkin seminaariin Zoom-alustalle. 

Lisää uutisia

Kaikki uutiset