Koulutukset ja Tapahtumat 26.3.2023

Myy osaamisesi työnantajalle -Verkkovalmennus

Myy osaamisesi työnantajalle -Verkkovalmennus

Valmennuksen aikana opit löytämään potentiaalisia työnantajia, saat keinoja etsiä tietoa sekä kertoa itsestäsi ja osaamisestasi

Myy osaamisesi työnantajalle -verkkovalmennukseen sisältyy 5 moduulia ja se kestää viisi päivää, jotka sijoittuvat 2 viikon jaksolle maanantaista perjantaihin. Suosittelemme, että käyt ennen tätä valmennusta ”Tunnista ja sanoita osaamistasi” sekä ”5 näkökulmaa piilotyönhakuun” -valmennukset.

Uudet aineistot ilmestyvät käyttöösi kahden viikon aikana seuraavasti:

  • ma 24.2.
  • ke 26.2.
  • pe 28.2.
  • ma 2.3.
  • ke 4.3.

Valmennuksessa on läsnä uravalmentaja. Osallistujat voivat myös keskustella keskenään verkkoalustalla.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 19.2.

Saat sähköpostiisi linkin verkkoalustaan, kun valmennus alkaa. Saat myös tiedon jokaisen uuden opiskelupäivän avautumisesta sähköpostiisi ja voit itse päättää, mihin aikaan kunakin päivänä käyt aineistot läpi. Tarvitset vain päätelaitteen ja verkkoyhteyden. Valmennus toimii myös mobiilisti. Valmennuksen on tuottanut yhteistyössä kuusi akavalaista liittoa.

Tämä valmennus kokonaan suoritettuna täytti viellä vuonna 2019 voimassa olleen aktiivimallin aktiivisuusehdon. Työttömän aktiivisuutta ei seurata eikä aktiivimalli leikkaa enää työnhakijoiden työttömyysturvaa 1.1.2020 lukien.

Lisää uutisia

Kaikki uutiset