Koulutukset ja Tapahtumat 18.4.2024

HR-juristien asiantuntijaklubi

HR-juristien asiantuntijaklubi

Oletko HR-alalla työskentelevä juristi ja kaipaat työsi tueksi kollegoidesi verkostoa?

Lakimiesliitto järjestää asiantuntijaklubeja eri aloilla työskenteleville juristeille. Asiantuntijaklubi toimii matalan kynnyksen keskustelufoorumina, ammatillisen kehittymisen tukena sekä asiantuntijoiden kohtaamispaikkana.

Seuraava HR-juristien asiantuntijaklubi kokoontuu etämuotoisesti tiistaina 29.3. klo 8.30–10.00.

Tilaisuuden aiheena on työyhteisösovittelu.

Työyhteisösovittelu on ratkaisukeskeisyyteen perustuva konfliktinratkaisumenettely, jossa osapuolet kohtaavat toisensa puolueettoman sovittelijan ohjaamana. Työyhteisösovittelu on usein tehokas tapa ratkaista työpaikan ristiriitoja, ja onnistunut sovittelu luo toimivampaa ja terveempää työyhteisöä.

Asiantuntijaklubissa kuulemme Työturvallisuuskeskuksen asiantuntija ja työnohjaaja Seija Moilasen alustuksen työyhteisösovittelun käytöstä. Tilaisuudessa kuulemme:

  • missä tilanteissa työyhteisösovittelua voidaan käyttää
  • työyhteisösovittelun prosessista
  • sovittelun yleisimmistä haasteista
  • millainen on onnistunut työyhteisösovittelu

Alustuksen jälkeen keskustelemme ja jaamme kokemuksia työyhteisösovittelusta HR-juristien näkökulmasta.

seijamoilanen.jpg (85 KB)

Seija Moilanen (KM, AmO, DigiErko, työnohjaaja, coach) on Työturvallisuuskeskuksen asiantuntija, jota innostavat työelämän kehittäminen, psykososiaalinen hyvinvointi työssä, voimavarakeskeinen työnohjaus ja valmennus sekä digitaaliset oppimisympäristöt ja osaamismerkit. Moilanen vastaa Psykososiaalinen kuormitus työssä -strategisesta teemasta Työturvallisuuskeskuksessa.

Tilaisuus järjestetään Zoom-alustalla, osallistumislinkin saat ilmoittautumisen yhteydessä. Tilaisuuden osallistujille lähetetään lisäksi linkki HowSpace -verkkoalustalle, jossa voi esittää ennakkokysymyksiä sekä keskustella aiheesta yhdessä kollegoiden kanssa jo ennen tilaisuutta. 

Tilaisuuden juontajina toimivat Lakimiesliiton työelämäasioiden johtaja Jaana Meklin ja lakimies Minna Rahja.

Asiantuntijaklubiin ovat tervetulleita kaikki HR-alalla työskentelevät ja HR-alasta kiinnostuneet Lakimiesliiton jäsenet! Tilaisuus on jäsenille maksuton.

Ilmoittautuminen päätyy 28.3. klo 16.00. Tilaisuutta ei nauhoiteta.

Tervetuloa mukaan!

Lisää uutisia

Kaikki uutiset