Koulutukset ja Tapahtumat 4.4.2024

HR-alan asiantuntijaklubi

HR-alan asiantuntijaklubi

Oletko HR-alalla työskentelevä juristi ja kaipaat työsi tueksi kollegoidesi verkostoa?

Lakimiesliitto on aloittanut uuden asiantuntijaklubitoiminnan eri aloilla työskenteleville lakimiehille. Asiantuntijaklubin tavoitteena on toimia matalan kynnyksen keskustelufoorumina, ammatillisen kehittymisen tukena sekä asiantuntijoiden kohtaamispaikkana.

Järjestämme nyt toista kertaa asiantuntijaklubin HR-alalla työskenteleville ja HR-alasta kiinnostuneille jäsenille. Koronaepidemian aiheuttamat haasteet ovat nyt akuutisti kohdanneet työpaikkoja ja monet HR-asioista vastaavat voivat kaivata kollegoiden vertaistukea.

Järjestämme siten korona-aiheisen asiantuntijaklubin etämuotoisesti ke 20.5.2020 klo. 9.00-10.30.

Keskustelemme tilaisuudessa yhdessä siitä, mitkä seikat työpaikoilla ovat erityisen ongelmallisia ja mitkä käytännöt on koettu toimiviksi muuttuneissa olosuhteissa. Miten varmistaa henkilöstön jaksaminen, mitkä ovat toimivat etätyökäytännöt, onko väliaikaisista työlainsäädännön uudistuksista ollut apua vai ovatko ne aiheuttaneet tulkintaongelmia?

Tilaisuutta juontaa Lakimiesliiton lakimies Minna Rahja. Paikalla ovat myös liiton työ- ja virkasuhdeneuvoja Petteri Kivelä sekä työelämäasioiden päällikkö Jaana Meklin.

Voit lähettää jo etukäteen mieltäsi askarruttavia kysymyksiä sähköpostitse minna.rahja@lakimiesliitto.fi 18.5. mennessä.

Tilaisuudessa käytetään yhteyden luomiseen Zoom-webinaarijärjestelmää. Zoom-tapahtumamme suojaamiseksi niihin kirjaudutaan salasanalla. Emme koskaan käsittele Zoomissa arkaluontoisia tietoja ja tilaisuutta ei nauhoiteta. Osallistumislinkin Zoom -webinaarijärjestelmään lähetämme kaikille ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Tervetuloa mukaan!

Tilaisuuteen mahtuu max. 25 jäsentä. 

Lisää uutisia

Kaikki uutiset