Koulutukset ja Tapahtumat 27.5.2024

Digitaitovalmennus (Osa 2), Rekryboosteri

Digitaitovalmennus (Osa 2), Rekryboosteri

Digitaidot ovat vuoden 2020 ja tämän vuosikymmenen tärkeimpiä taitoja! Digitaalisuus kehittyy jatkuvasti ja asiantuntijan on tärkeää olla mukana kehittymässä. Työnhakuprosessissa some on erityisen helppo osa ottaa haltuun ja sen avulla oma unelmatyö tulee entistä lähemmäksi! Somen hyödyntäminen työssä ja työnhaussa on tiedon hankintaa ja -jakamista, oppimista ja verkostoitumista.

Kuinka sinä haluat löytyä somesta? Asiantuntijana tuot esiin omaa osaamistasi ja samalla rakennat omaa henkilöbrändiäsi. Persoonallinen viestintä omasta osaamisesta ja tietotaidosta on asiantuntemuksen esilletuomista. Hyödynnätkö somea oppimalla uutta?

Tässä valmennuksessa vahvistat työnhakusi sujuvuutta, työpaikkojen löytämistä, verkostoitumista ja itseopiskelua somen avulla. Opit tuntemaan somen mahdollisuudet ja oman ammatillisen osaamisesi kehittämisen.

Valmennuksissa käytetään paljon esimerkkejä ja konkreettisia tehtäviä. Valmentajana toimii yrittäjä Liisa Siitonen Xennek Oy:stä. Lisää tietoa Liisasta löydät: https://www.linkedin.com/in/liisasiitonen/

Digitaitovalmennukset ovat tarkoitettuja Rekryboosteri -valmennusryhmiin parhaillaan osallistuville tai aiemmin osallistuneille.

3.6.2020 klo 9.00-12.00 (Osa 2)

https://www.lyyti.in/rekryboosteri_digivalmennus2

Lisää uutisia

Kaikki uutiset