Koulutukset ja Tapahtumat 27.5.2024

Digitaaliset urakyvykkyydet, webinaari

Digitaaliset urakyvykkyydet, webinaari

Mitä ovat digitaaliset urakyvykkydet, ja miten niitä voi helposti itse kasvattaa? Entä mikä on oma suhteesi asiantuntijana esiintymiseen digitaalisessa maailmassa? 

Työnhakutaidoista on puhuttu jo pitkään, ja yhä useammin niissä painottuu netin ja sosiaalisen median käyttö. Urakyvykkyydet ovat paljon muutakin ja ovat tarpeen muulloinkin kuin akuutissa työnhakuvaiheessa. Mitä monimuotoisempi ja kompleksimpi työmaailmamme on, sitä monipuolisempia urakyvykkyyksiä tarvitsemme. Viimeistään tekoäly on tehnyt näistä netti- ja somenäppärien hyveistä jokaisen asiantuntijan välttämättömyyksiä.  

Tervetuloa webinaariin, jossa katsotaan, mitä nämä digitaaliset urakyvykkyydet ovat, ja miten niitä voi helposti itse kasvattaa. Voit pohtia omaa suhdettasi asiantuntijana esiintymiseen digitaalisessa maailmassa. Webinaari soveltuu sekä kokeneille somettajille että ensimmäisiä digitaalisia askeleitaan ottaville. 

heini_5.jpg (1.15 MB) Asiantuntijana on osaamispalveluiden asiantuntija, uravalmentaja Heini Hult-Miekkavaara Yhteiskunta-alan korkeakoulutetuista. Heinillä on lähes 20 vuoden kokemus korkeastikoulutettujen ja opiskelijoiden sparraamisesta ja valmentamisesta erilaisissa uratilanteissa. Tuona aikana hän on erityisesti perehtynyt sosiaalisen median käyttöön asiantuntijuuden esilletuomisessa ja työnhaussa, sekä työn muutokseen ja tulevaisuuden osaamistarpeisiin. Heini on VTM (sosiaalipsykologia), ratkaisukeskeinen valmentaja (HY) ja Brain Based Coach (Neuroleadershio Group). Hän suorittaa parhaillaan uraohjauksen ammatillista erikoistumiskoulutusta. Ennen YKAa Heini työskenteli Tekniikan Akateemiset TEKissä ja Suomen Ekonomeissa. Hän on kokenut ja selkeä kouluttaja.

Voit lukea Heinin ajatuksia etukäteen artikkelista https://uralehti.fi/ammattilaiset/digitaaliset-urataidot-avaavat-uusia-verkostoja/ 

HUOM! Varsinainen webinaarilinkki lähetetään osallistujille Lakimiesliitosta sähköpostitse pari päivää ennen webinaaria, viimeistään edeltävänä päivänä!

Webinaari järjestetään yhteistyössä Yhteiskunta-alan korkeakoulutettujen (YKA) kanssa. 

Emme toimita osallistujalistaa YKA:n. Jotta webinaarijärjestelmä toimii, osallistujan tulee kuitenkin rekisteröidä alustalle joitakin tietoja liittyessään webinaariin. Näitä tietoja ovat etunimi, sähköpostiosoite, ip-osoite sekä järjestelmään rekisteröitymisen ajankohta. YKA poistaa nämä tiedot webinaarijärjestelmästään kahden päivän kuluttua webinaarista.

 

 

Lisää uutisia

Kaikki uutiset