Koulutukset ja Tapahtumat 27.5.2024

Chat GPT – Tehokas apuri juristin työssä

Chat GPT – Tehokas apuri juristin työssä

Huom! Webinaarin tallenne on katsottavissa jäsenportaalissa kirjautumisen takana. Klikkaa tästä suoraan portaaliin.

Tekoäly on mullistanut monia eri aloja ja juridiikka ei ole siitä poikkeus.

Tekoälysovellukset, kuten OpenAI:n GPT-4 tarjoavat monia mahdollisuuksia juristeille tehostaa työtään.

GPT-4:n avulla juristit voivat automatisoida työtään, nopeuttaa tiedonhakua ja parantaa asiakirjojen analyysiä. Käyttämällä tekoälysovelluksia juristit voivat käyttää enemmän aikaa päätösten tekemiseen ja strategioihin, ja vähemmän aikaa tiedonhakuun. GPT-4 tarjoaa siis huomattavia etuja juridiikan alalla. Kuten kaikissa uusissa teknologioissa, on tärkeää ymmärtää sen rajoitukset ja mahdollisuudet.

Koulutus antaa sinulle perusteellisen ymmärryksen GPT-4:stä, sen sovelluksista ja mahdollisuuksista. Opit, miten käytännössä voit käyttää sitä päivittäisessä toiminnassasi. Käsittelemme koulutuksessa myös tekoälysovellusten tietosuojaa sekä rajoitteita.

Tule mukaan oppimaan tekoälysovellusten käyttöä asiantuntijan kanssa. Kouluttajana toimii Antti Innanen, Dot. -lakitoimistosta. Innanen käyttää tekoälysovelluksia työssään joka päivä.

antti-innanen_photo-2.jpeg

 

*Tämä markkinointiteksti on kirjoitettu tekoälyä hyödyntäen – koulutuksessa näytämme, miten.

 

Ilmoittautuminen 

Ilmoittautuminen webinaariin päättyy 15.5. klo 16. 

Webinaari järjestetään Zoom-alustalla. Tilaisuuden tallenne on jälkikäteen nähtävillä jäsenportaalissa 29.9.2023 saakka. 

Asiantuntijalle voi lähettää ennakkokysymyksiä ilmoittautumislomakkeessa. Osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä myös chattikentässä webinaarin aikana. Webinaarin juontajana toimii Eero Blåfield Juristiliitosta.  

Lisää uutisia

Kaikki uutiset