Koulutukset ja Tapahtumat 18.6.2024

AKYn webinaarisarja: Yrittäjän tekoälytyökalut

Akavalaisten yrittäjien webinaarisarjassa tutustutaan tekoälytyökaluihin käytännönläheisesti. Webinaarisarja sisältää kolme erillistä webinaaria. 

 

1. Markkinointivideo tekoälyllä ti 3.9.2024 klo 17.00–18.30

Yrityksen markkinointivideo luodaan alusta loppuun tekoälyä hyödyntäen. Myös musiikki luodaan videoon tekoälyllä ja suomenkielinen tekoälyääni puhuu videon spiikin.

2. Virtuaaliassistentin luominen ke 2.10.2024 klo 17.00–18.30

Miten luot virtuaaliassistentin, joka on koulutettu juuri sinun yritystäsi varten? Tässä koulutuksessa perehdytään OpenAI custom GPT:n luontiin ja opetetaan sitä oman yritystoiminnan tiedoilla.

3. Pienyrittäjän tekoäly workshop to 7.11.2024 klo 17.00–18.30

Käydään kiteytetysti käytännön tasolla läpi pienyrittäjien tyypillisiä kasvun haasteita sekä tekoälyn hyödyntämistä tehtävien esimerkkien kautta. Koulutuksessa käytetään vain ilmaisia työkaluja, ja keskitytään myyntiin, markkinointiin ja oman yritystoiminnan kehitykseen.

Kouluttajana toimii digitaalisen markkinoinnin ja liiketoiminnan kehityksen ammattilainen sekä yrittäjä Mikko Kauhanen, Adbookers.

Ilmoittautuminen avautuu myöhemmin.

Webinaarisarja on maksuton ja avoin kaikille Juristiliiton jäsenille, jotka ovat kiinnostuneita yrittäjyydestä tai toimivat yrittäjinä.

Webinaarin järjestäjä

Webinaarin järjestää AKY – Akavalaiset yrittäjät. AKY toimii sen jäsenliittojensa yhteistyöelimenä ja täydentää akavalaisten yrittäjien edunvalvontaa.

Juristiliitto on AKYn jäsenjärjestö, ja kaikki Juristiliiton jäsenet kuuluvat AKYyn automaattisesti. Jäsenet saavat alennusta AKYn palveluista, pääsevät verkostoitumaan muiden yrittäjien kanssa ja voivat osallistua webinaareihin sekä livetapahtumiin.

 

 

 

Lisää uutisia

Kaikki uutiset