Koulutukset ja Tapahtumat 27.5.2024

AKYn webinaari: Asiantuntijaviestinnän aakkoset

Asiantuntijaviestinnän aakkoset

Asiantuntijaviestinnän aakkoset -webinaarissa otetaan asiantuntijaviestintä haltuun sosiaalisessa mediassa yksinkertaisilla askeleilla. Koulutuksessa käydään läpi pikakatsaus tällä hetkellä trendaaviin viestintintäkanaviin sekä niiden tarjoamiin mahdollisuuksiin asiantuntijoille. Pääasiana koulutuksessa perehdytään oman asiantuntijaviestinnän sisältöihin: Mistä kannattaisi viestiä sosiaalisessa mediassa ja miten tuottaa sinne konkreettista sisältöä? Millainen on trendikäs asiantuntijabrändi ja miten sellainen rakennetaan?

Koulutuksesta saat aikaasi säästäen mukaasi konkreettisia vinkkejä omaan sisällöntuotantoon sekä asiantuntijabrändisi rakentamiseen sosiaalisessa mediassa. Jokainen asiantuntija pystyy koulutuksen jälkeen tuomaan omaa osaamistaan trendikkäästi esille valitsemassaan sosiaalisen median kanavassa.

Kouluttajana toimii terveysviestinnän asiantuntija, yrittäjä ja TtM Saara Närä. Saaraan voit tutustua paremmin hänen verkkosivuillaan terveydellasaara.fi tai Instagramissa: @saaryaa.

Webinaari on maksuton ja avoin kaikille Juristiliiton jäsenille, jotka ovat kiinnostuneita yrittäjyydestä tai toimivat yrittäjinä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu

 

Lisää uutisia

Kaikki uutiset