Koulutukset ja Tapahtumat 27.5.2024

Aktiivimallivalmennus: Viisi näkökulmaa piilotyönhakuun

Aktiivimallivalmennus: Viisi näkökulmaa piilotyönhakuun

Valmennuksen aikana opit, mistä piilotyönhaussa on kyse, miten niitä etsitään ja miten olet itse työnantajien löydettävissä. 

Viisi näkökulmaa piilotyönhakuun -verkkovalmennukseen sisältyy 5 moduulia ja se kestää viisi päivää, jotka sijoittuvat 2 viikon jaksolle maanantaista perjantaihin. Suosittelemme, että käyt ennen tätä valmennusta ”Tunnista ja sanoita osaamistasi” -valmennuksen.

Uudet aineistot ilmestyvät käyttöösi kahden viikon aikana seuraavasti:

  • ma 25.11.
  • ke 27.11.
  • pe 29.11.
  • ma 2.12.
  • ke 4.12.

Valmennuksessa on läsnä uravalmentaja. Osallistujat voivat myös keskustella keskenään verkkoalustalla.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 20.11.

Saat sähköpostiisi linkin verkkoalustaan, kun valmennus alkaa. Saat myös tiedon jokaisen uuden opiskelupäivän avautumisesta sähköpostiisi ja voit itse päättää, mihin aikaan kunakin päivänä käyt aineistot läpi. Tarvitset vain päätelaitteen ja verkkoyhteyden. Valmennus toimii myös mobiilisti. Valmennuksen on tuottanut yhteistyössä kuusi akavalaista liittoa.

Tämä valmennus kokonaan suoritettuna täyttää aktiivisuusehdon. Kussakin opiskelupäivässä on kerrottu, mitä tehtäviä siihen sisältyy. Lakimiesliitto antaa valmennuksen kokonaan suorittamisesta todistuksen aktiivisuudesta. Todistus tulee itse toimittaa etuuden maksajalle eli Lakimiesten työttömyyskassaan tai Kelalle. Aktiivimallin mukainen aktiivisuus kertyy koko valmennuskokonaisuuden ajalta, eli jos valmennus sijoittuu kahden viikon jaksolle, lasketaan aktiivisuudeksi kaksi viikkoa riippumatta siitä, että varsinaisia osallistumispäiviä on ollut viisi päivää.

Lisää uutisia

Kaikki uutiset