Koulutukset ja Tapahtumat 27.5.2024

Ajattelunhallinta – kuinka organisoida oma ajattelu? (Juristin itsensä johtaminen ja viisaammat työtavat -webinaarisarja, osa 3/3)

Juristin itsensä johtaminen ja viisaammat työtavat -webinaarisarja, osa 3/3:

 

Ajattelunhallinta – kuinka organisoida oma ajattelu?

 

Juristin työarki on monenkirjavaa, sisältäen yksityiskohtaista analysointia, kokonaisuuksien hallintaa, palavereita, viestintää, lukuisia eri työtehtäviä, rooleja ja vastuita. Samalla olisi tarve oppia ja kehittyä jatkuvasti. Usein kuitenkin tuntuu, että tietoa on vaikea hallita, jäsentää ja muistaa.  

Ajattelunhallinta on kokonaisuus siitä, miten organisoida tietoa, tehtäviä, aikaa, tavoitteita, reflektioita ja muistiinpanoja. Eli miten tieto virtaa ja jää talteen, eikä vuoda ulos. Oikein jäsennelty ajattelunhallinta mahdollistaa sen, että vaadittavat asiat tulee tehdyksi ilman unohduksia, tarvittava tieto kertyy talteen ja mukana on jatkuva kehittämisen ote. Parhaillaan ajattelunhallinta mahdollistaa laajan ja jatkuvan ammattilaisena kehittymisen.

Webinaarissa käymme läpi:

  • Mitä ajattelunhallinta on ja miksi se on tärkeää
  • Kuinka tieto, tehtävät, tavoitteet ja reflektiot virtaavat, eivätkä vuoda ulos
  • Mitä erilaisia työkaluja kannattaa käyttää ajattelunhallinnan tukena
  • Miten muistiinpanojen ja tiedonkeruun avulla voit mahdollistaa oman huippuammattilaiseksi kehittymisen

jussi-venalainen.jpg (7 KB)

Asiantuntijana toimii flow-tilan ja itsensä johtamisen asiantuntija Jussi Venäläinen (KTM, aikuisopettaja, yrittäjä, tietokirjailija). Venäläinen on toiminut valmentajana, kouluttajana ja opettajana yli kymmenen vuoden ajan. Hänen erityisosaamisensa keskittyy viisaampiin työtapoihin, flow-tilan edellytysten luontiin tietotyössä, organisaatioiden toiminnan virtaavuuden operatiiviseen ja strategiseen kehittämiseen sekä työyhteisöjen toimintatapojen muotoiluun. Valmentajana hän luo flow-osaamisensa avulla työelämästä viisaampaa ja merkityksellisempää. 

 

Juristin itsensä johtaminen ja viisaammat työtavat -webinaarisarja

Webinaari on kolmiosaisen Juristin itsensä johtaminen ja viisaammat työtavat -sarjan kolmas osa. Webinaarisarja auttaa meitä juristeja pysähtymään työmme äärelle ja rakentamaan tuottavampaa ja hyvinvoivaa työtä. Sarjassa syvennymme laadukkaaseen itsensä johtamiseen, haasteiden tunnistamiseen, keskittymisen tukemiseen ja ajattelunhallintaan.

Osallistujat saavat valmennuksen tueksi henkilökohtaisen linkin Howspace-oppimisalustalle. Oppimisalustalla osallistujat pääsevät valmistautumaan kunkin webinaarin teemaan ja jalkauttamaan oppimaansa omaan arkeen.

Asiantuntijoina toimivat organisaatioiden ja työyhteisöjen kehittämiseen keskittyvän Lifted Oy:n valmentajat Anne Nahkala, Taneli Rantala ja Jussi Venäläinen. Juontajana toimii lakimies Minna Rahja

Tutustu sarjan kaikkiin osiin: 

  • Osa 1: Juristin itsensä johtaminen 7.4. Lue lisää ja ilmoittaudu täältä.
  • Osa 2: Tuloksekasta työskentelyä viisaammilla työtavoilla 27.4. Lue lisää ja ilmoittaudu täältä
  • Osa 3: Ajattelunhallinta – kuinka organisoida oma ajattelu? 12.5

 

Ilmoittautuminen 

Koulutussarjaan osallistujat voivat ilmoittautua yksittäisiin webinaareihin tai kaikkiin kolmeen webinaariin. Kuhunkin webinaariin ilmoittaudutaan erikseen. Kolmannen osan ilmoittautuminen päättyy 11.5. klo 16. 

Webinaari järjestetään Zoom-alustalla. Tilaisuuden tallenne on jälkikäteen nähtävillä jäsenportaalissa ja Howspace-alustalla. 

Asiantuntijalle voi lähettää ennakkokysymyksiä ilmoittautumislomakkeessa sekä Howspace-alustalla. Osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä myös webinaarin aikana.

Tervetuloa mukaan!

Lisää uutisia

Kaikki uutiset