Uutiset 7.12.2020

Lakimiesliitto rekrytoi: Oletko sinä etsimämme viestinnän rautainen ammattilainen?

Etsimme kokenutta viestinnän ammattilaista sähköisten- ja printtisisältöjen konseptointiin ja tuottamiseen. Olemme uudistamassa liittomme viestintää ja etsimme kiinnostavaan työhön rautaista ammattilaista. Olet yhtä lailla kiinnostunut organisaatioviestinnästä kuin palveluidemme markkinoinnista. Tehtäväsi on työyhteisössämme uusi ja sovimme tehtävänimikkeen kanssasi yhdessä.

Tarjoamme monipuolista ja vahvuuksiesi mukaan muotoutuvaa työpaikkaa Suomen suurimmassa ja kasvavassa juristiyhteisössä. Juristijäsenistömme rakentaa oikeudenmukaista Suomea ja me tuemme heitä tässä työssä. Haluamme, että oikeus kuuluu kaikille. 

Olemme parhaillaan toteuttamassa laajaa brändiuudistusta, sillä haluamme kertoa toiminnasta aiempaakin tehokkaammin ja visuaalisemmin. Tämä tarkoittaa myös keskeisten viestintäkanaviemme uudistumista. 

Et kuitenkaan aloita tyhjältä pöydältä: tehtäväsi liittyvät jäsenmarkkinointimme kehittämiseen, Lakimiesuutiset-lehden printti- ja verkkoversion tuottamiseen ja monipuoliseen sisällöntuotantoon some-kanavissamme. Olet myös keskeisessä roolissa verkkosivujemme uudistamistyössä.  

Edellytämme sinulta näkemyksellistä viestinnällistä otetta ja vähintään muutaman vuoden työkokemusta edellä kerrotuissa viestintätehtävissä sekä korkeakoulututkintoa. Olet sujuva viestintäsisältöjen konseptoija ja sisällöntuottaja. Hallitset myös visuaalisen suunnittelun. Arvostamme kokemusta kuvankäsittelystä ja taittamisesta. Kaikkein tärkeintä ovat vahvat yhteistyötaidot ja kehittämisorientoitunut asenne.  

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Mielenkiintoisen tehtävien lisäksi tarjoamme kilpailukykyiset työsuhteen ehdot. Mukava 25 hengen työyhteisömme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Uudenmaankadulla.  

Lisätietoa tehtävästä antaa viestintäjohtaja Janne Laukkanen p. 040 588 1925, mieluiten perjantaina 11.12. klo 10–12 tai keskiviikkona 16.12. klo 10–12. 

Hakemuksen ja ansioluettelon palkkatoiveineen pyydämme toimittamaan viimeistään 20.12. mennessä osoitteeseen rekry@juristiliitto.fi 

Lisää uutisia

Kaikki uutiset