Uutiset 8.11.2021

Hae mukaan Lakimiesliiton suosittuun juristimentorointiohjelmaan!

Hyvää palautetta saanut juristimentorointiohjelmamme käynnistyy jälleen kevätkaudella 2022. Tammikuussa alkavaan mentorointiohjelmaan voi hakea mentoroitavaksi eli aktoriksi 8.11.–5.12.21. Vuoden kestävä mentorointiohjelma tarjoaa juristimentorin tuen, uusia verkostoja sekä avaimia oman osaamisen tunnistamiseen ja kehittämiseen.

Mentorointi on ammatillisen kehittymisen menetelmä, jonka keskiössä on kokemuksesta oppiminen. Mentorointiohjelma koostuu aktori-mentoriparin kahdenkeskisten tapaamisten lisäksi kolmesta mentorointiverkoston yhteisestä tapaamisesta. Mentorointiohjelma on maksuton.

Kevään mentorointiohjelma polkaistaan käyntiin kick-off-tilaisuuksissa 27.1. ja 31.1.22.

Ohjelman yhteistapaamisten aikataulu:

  • Kick-off 27.1.22 ja 31.1.22
  • Puoliväli 25.8.22 ja 31.8.22
  • Päätöstilaisuudet 12.1.23 ja 16.1.23

Mentorointiparit saavat itse päättää, kumpaan yhteistapaamisista osallistuvat. Toistaiseksi tapaamiset järjestetään virtuaalisesti Zoom-ohjelman kautta.

 

Hae aktoriksi juristimentorointiohjelmaan täällä.

Hakuvaiheessa painotetaan erityisesti hakijan motivaatiota ja tavoitteita sekä yhteensopivuutta mentorointiohjelmaan lupautuneiden mentoreiden kanssa.

Haemme myös mentoreita jatkuvalla haulla sekä juristi- että opiskelijamentorointiohjelmiin. Mentoriksi voit hakea tästä.

Lue lisää mentorointiohjelmastamme ja mentorointiohjelmaan osallistuneiden kokemuksista täältä.

Lisää uutisia

Kaikki uutiset