Uutiset 3.8.2020

Hae mukaan Lakimiesliiton suosittuun juristimentorointiohjelmaan!

Syyskuussa alkavaan juristimentorointiohjelmaan voi hakea mentoroitavaksi eli aktoriksi sunnuntaihin 30.8. mennessä. Lakimiesliiton vuoden kestävä mentorointiohjelma tarjoaa erinomaisen väylän tuoreille näkemyksille ja uusille verkostoille sekä avaimia oman osaamisen tunnistamiseen ja kehittämiseen.

Mentorointi on ammatillisen kehittymisen menetelmä, jonka keskiössä on kokemuksesta oppiminen. Mentorointiohjelma koostuu aktori-mentoriparin kahdenkeskisten tapaamisten lisäksi kolmesta mentoriverkoston yhteisestä tapaamisesta. Syksyn juristimentorointiohjelma polkaistaan käyntiin kick-off-tilaisuudessa keskiviikkona 30.9.

Ohjelman yhteistapaamisten aikataulu:

Kick-off 30.9.2020

Puolivälitilaisuus 24.3.2021

Päätöstilaisuus 29.9.2021

Hae aktoriksi juristimentorointiohjelmaan täyttämällä hakulomake tästäHakuvaiheessa painotetaan erityisesti hakijan motivaatiota, tavoitteita ja näiden yhteensopivuutta ohjelmaan lupautuneiden mentoreiden kokemukseen. 

Haemme myös mentoreita jatkuvalla haulla sekä juristi- että opiskelijamentorointiohjelmiin. Mentoriksi voit hakea tästä.

Lue lisää mentorointiohjelmastamme ja mentorointiohjelmaan osallistuneiden kokemuksista täältä.

Oletko opiskelija?

Järjestämme mentorointiohjelmia myös oikkareille. Seuraavan opiskelijamentorointiohjelman hakuaika alkaa 1.9. Seuraathan ilmoitteluamme nettisivuillamme ja somekanavissamme!

 

Lisää uutisia

Kaikki uutiset