Juristipäivä 2023

13.10. Messukeskuksen Siipi, Helsinki

Juristien yhteinen tapahtuma

Perjantaina 13.10.2023

Inspiroiva päiväohjelma

Tule Juristipäivään kuulemaan ja oppimaan ajankohtaisten teemojen äärelle sekä tapaamaan kollegoita!

Huippupuhujat

Tutustu päivän huippupuhujiin, jotka avaavat ja syventävät juristeille kiinnostavia ajankohtaisia teemoja.

Varaa paikkasi lakialan ykköstapahtumaan!

Lippuja saatavilla rajoitetusti, joten toimi nopeasti! Liput Juristiliiton jäsenille vain 290€!

Kuka päättää? Kuka vastaa?

Juristipäivässä pureudumme tänä vuonna oikeudellisen ajattelun murrokseen, vastuunkantoon, päätöksentekoon ja ajankohtaisiin oikeuselämän uutisiin.

Kenen nimissä oikeutta käydään?

Miten ilmaston ja ympäristön oikeudellistuminen on muuttanut oikeudellista ajattelua ja asiavaltuuskysymyksiä? Mikä merkitys ilmasto-oikeudenkäyntien murroksella on koko oikeusjärjestelmään? Kuka voi ajaa kenenkin etua, ja kenellä on vastuu?

Juristi päätöksentekijänä

Kokonaisuudessa keskustelemme päätöksenteosta eri näkökulmista, filosofiasta oikeuspsykologiaan ja tekoälyyn. Pääset keskustelun pohjalta rikastuttamaan päätöksentekoprosessiasi ja saat arvokkaita oivalluksia luovuudesta päätöksenteossa, tiedonkäsittelyn haasteista ja tekoälyn käytöstä juristin työssä.

Oikeuselämän uutiskatsaus

Paneeli kokoaa yhteen tunnettuja vieraita keskustelemaan vilkkaalla ja tunteita herättävällä tavalla ajankohtaisista oikeuselämän uutisista. Osio tarjoaa osallistujille mahdollisuuden saada syvällistä ymmärrystä ajankohtaisista kysymyksistä sekä avartaa omaa ajatteluaan.

Ilmoittaudu mukaan

Varmista paikkasi lakialan ykköstapahtumassa! Juristipäivässä perehdyt ajankohtaisiin aiheisiin huippupuhujien johdolla. Hanki lippusi nyt!

Mukana Juristimessuilla