Koulutukset ja Tapahtumat 28.2.2024

Erotu LinkedInissä

Tapahtuman tallenne on katsottavissa jäsenportaalissa kirjautumisen takana.

 

LinkedIn on monikäyttöinen sometyökalu, jota voi hyödyntää digitaalisena käyntikorttina, asiantuntijabrändin rakentamisessa, osaamisen myynnissä ja verkostoitumisessa. LinkedIn on myös juristeille olennainen työnhaun kanava, jonka kautta voi avautua yllättäviäkin uusia mahdollisuuksia.  

Webinaarissa perehdymme siihen, miten LinkedInissä voi erottua asiantuntijana ja työnhakijana.

Webinaarin ensimmäisessä osiossa syvennymme aitojen esimerkkien kautta siihen, miten tehdä myyvä LinkedIn-profiili ja miten lähteä verkostoitumaan alustalla ihmisten kanssa. Tästä osiosta hyötyvät kaikki, jotka käyttävät LinkedIniä työnhaussa, yrittäjyydessä, myynnissä tai markkinoinnissa.

Webinaarin toisessa osiossa perehdymme LinkedInin käyttöön työnhaussa. Käymme aitojen esimerkkien avulla läpi, miten rekrytoijat etsivät osaajia maksullisten rekrytointitunnusten kautta. Esimerkkien avulla ymmärrät, miten omaa profiilia kannattaa rakentaa, jotta se nousee mahdollisimman korkealle rekrytoijien hakutuloksissa.  

Webinaarissa opit:  

  • Miten erotut asiantuntijana muista ja teet omasta profiilistasi myyvän 
  • Miten käyttää LinkedIniä rohkeasti verkostoitumiseen 
  • Miten rekrytoijat käyttävät LinkedIniä työnhaussa ja miten voit varmistaa, että profiilisi saa näkyvyyttä 

Webinaari on tarkoitettu kaikille LinkedInin hyödyistä kiinnostuneille – aloittelijoista kokeneempiin käyttäjiin. Webinaarissa ei kuitenkaan keskitytä LinkedIn-profiilin teknisiin perusteisiin.

Kouluttajana Hannu Pelli!

hannu-pelli-kuva-2.jpeg

Hannu Pelli työskentelee Choice HR:n asiakkuusjohtajana auttaen yrityksiä heidän rekrytointitarpeissaan. Pelli valmistui Yhdysvalloissa henkilöstöhallinnon maisteriksi vuonna 2017, minkä jälkeen hän aloitti rekrytointiuransa Tukholmassa. Uransa aikana hän on päässyt työskentelemään muun muassa lukuisten Fortune 500 –yritysten kanssa, ollen mukana yli sadassa haastavassa suorahaussa ja auttaen yli 500 henkilöä työllistymään.  

LinkedIn on ollut Pellin aktiivisessa työkäytössä useita vuosia. Vuodesta 2021 alkaen hän on järjestänyt yrityksille ja ryhmille erilaisia LinkedIniin ja rekrytointiin liittyviä koulutuksia avatakseen tarkemmin alustan saloja. Pelli on työskennellyt kymmenien yritysten kanssa ja auttanut yli 200 kuluttaja-asiakasta saamaan LinkedInistä täyden potentiaalin irti. 

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittautuminen webinaariin päättyy 6.2. klo 16.  

Webinaari järjestetään Zoom-alustalla. Saat osallistumislinkin vahvistusviestin mukana. Tilaisuuden tallenne on jälkikäteen nähtävillä jäsenportaalissa 8.4.2024 saakka. 

Asiantuntijalle voi lähettää ennakkokysymyksiä ilmoittautumislomakkeessa. Osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä myös chattikentässä webinaarin aikana. 

Lisää uutisia

Kaikki uutiset